Affiliate marketing

Kortingscodes gebruiken

Online beleggen

Administratief thuiswerk

Prijsvragen

Prijsvragen, misschien wel de oudste manier om via leuke manier aan gratis producten of diensten te komen! Ze zijn er in alle soorten en maten en daarom is er altijd een die bij jou past! Zoek jij een bepaalde prijs of weet je veel van een vakgebied! Laat je kennis dan zien en zorg ervoor dat jij je handen kunt leggen op die prachtige prijzen. Het is meestal gratis en in zéér korte tijd voltooid. Dat maakt prijsvragen een waardevolle toevoeging aan het ontvangen van producten. Enkele portalen waar je altijd actieve prijsvragen kunt vinden zijn:

Winnen

Winnen kan op vele manieren. Het kan door het behalen van een highscore, winnen goederen of diensten, de kans om tegen andere winnaars te spelen of het winnen van geld. Ben je de beste, snelste of had je gewoon geluk? Het maakt niet uit, op allerlei manieren is het mogelijk om prijzen te winnen op het internet! Er zijn dan ook genoeg websites die iedere dag honderden prijsvragen bijhouden, zodat jij er aan mee kunt doen!

Test & win

Ook het testen van producten kan leiden tot het winnen van een product! In de opstartfase zijn veel bedrijven op zoek naar mensen die hun product uitvoerig testen. Als jij als beste het product test of verslag geeft mag je het product houden! De producten kunnen ook hier sterk uiteen lopen, bijvoorbeeld een stofzuiger, strijkijzer of misschien wel een portemonnee. Ook kan een goed verslag leiden tot een beloning met geld, of andere goederen.

Gratis producten

Heb je wel eens in de stad gelopen en een gratis krant of flesje drinken aangeboden gekregen? Het wordt gedaan om ervoor te zorgen dat je kennis maakt met het product of merk. Dit noemen ze productsamplen, je krijgt als het ware een gratis voorproefje. Deze samples kunnen er voor zorgen dat je het product zelf niet meer hoeft te kopen en het kan je in sommige gevallen dus geld schelen! Denk bij het zien van een sample dus na of je dit gratis product kunt gebruiken, het scheelt natuurlijk in de kosten!